Trone Gungstol

Artikelnummer #: 8RCTALV

En magisk upplevelse värd att prova! Möter Ni personer med fysisk och psykisk oro kan detta vara upplevelsen som gör skillnad. Den linjära gungrörelsen verkar för många lugnade och kan bidra till ökad koncentration för användaren. Vår fantastiska gungstol är idealisk i många miljöer och för att nämna några: Äldreboende och för personer med oro som inslag i sin demenssjukdom, Multisensoriska miljöer (Sinnesrum), psykiatri, daglig verksamhet, sjukhus eller hemma vardagsrummet eller på boendet.

För er som vill ha gungstolen i sinnesrummet kan vi glädja er med att den finns i olika färger så den passar i ert vita eller mörka rum, havs eller skogsrummet. Kombinera gärna med våra Kompiskatter och Kompishundar - terapi djur som lugnar och skänker glädje.

Design och tillverkning Canada. Robust trädesign garanterar lång hållbarhet.

o Kuddarna är gjorda av praktiskt syntetiskt läder / PU eller av mjuk mikrofiber som enkelt kan torkas och rengöras.
o Stolen är idealisk i många miljöer och för att nämna några: Multisensoriska miljöer (Sinnesrum), psykiatri, daglig verksamhet, sjukhus eller vardagsrummet.
o Den linjära gungrörelsen verkar för många lugnade och kan bidra till ökad koncentration för användaren.
o Ryggstödet kan enkelt justeras så att det passar användarens önskade position. 
o Gungmekanismen kan med ett enkelt grepp låsas vilket också gör det enkelt och säkert att sitta i stolen och resa sig upp. 
o Det finns fler modeller där det också är möjligt att köpa auto lås, så att stolen låses automatiskt när du står upp.

Mycket nöje!

Välj något av nedan alternativ: