Bubbelrör Gigant H:1,75m Ø: 20cm - 1,75m Ø20cm

Artikelnummer #: 9BC175NG
16 125,00 kr
12 900,00 kr (exkl. moms)

SEPTEMBER-ERBJUDANDE: Just nu får du 1000 kr rabatt på Bubbelrör Gigant 175 cm!
(ordinarie pris 13 900 kr exkl moms)Låt ditt sinnesrum ge plats åt ett av våra vackra bubbelrör Vårt härliga interaktiva bubbelrör som är 20cm i diameter och 1,75m högt. För bästa effekt rekommenderar vi att ni placerar bubbelröret i ett podie. Det blir vackert och skapar en härlig sitt/liggyta nära röret.

Skötselråd: Använd destillerat vatten som ni byter en gång i halvåret. Tänk på att bubbelröret inte tål sparkar eller drag.

Välj gigantröret när du verkligen vill få en läcker upplevelse. Denna magnifika storlek på rör får en central del i sinnesrummet och lockar alla åldrar. 
Bubbelröret är interaktivt vilket innebär att du kan bestämma viken färg bubbelröret skall ha samt stänga av och på bubblorna.  Detta kräver ytterligare utrustning och vi listar dem längs ned på sidan. Vill ni ha råd om vilket styrsätt ni skall välja hjälper vi er gärna.
Du kan manuellt ställa in olika funktioner för bubblorna på ett vred längst ned på basen av röret. 
Välj på kokande tempo ”fullt ös” eller långsamt, stilla och rofyllt. En funktion är puls. Det bubblar till och ett dussintal bubblor vandrar från botten och upp. Fin och tydlig effekt då man kan följa bubblorna med blicken. 
Skötselråd: Tänk på att ni använder destillerat vatten för att hålla röret fräscht. Vanligt kranvatten förstör pumpen på sikt och bildar kalkfläckar. Se regelbundet över röret så att det ser fräscht ut och byt vatten vid behov. Destillerat vatten köper ni på fackhandel inom bildelar.
Ingår ej:
Vi rekommenderar att ni köper till ett podie och placerar bubbelröret i detta. Då skyddar ni röret, isolerar bort ev pumpljud, skyddar elektronik samt erbjuder en härlig sitt/liggyta för användaren. Vi har standardmått på podie men kan också göra enligt era önskemål med form och färg. Se 9BCPD. Dessa kan fås i olika mått och färg.

SEPTEMBER-ERBJUDANDE: Just nu får du 1000 kr rabatt på Bubbelrör Gigant 175 cm!
(ordinarie pris 13 900 kr exkl moms)


Vår app MSE Genie, finns på appstore!
9BCCCS Interaktiv tärning – liten 18 cm
9BCCC Interaktiv tärning 40cm
9CBTB Interaktiv knappkontroll
9SPJK Interaktiv joystickkontroll
9SQPD Interaktiv podiumkontroll
7SSSW Interaktiv ljudkontroll
Dessa kan vi göra med er egen design!
9CTRE Interaktiv trädkontroll
9CTFR Interaktiv mjuklekskontroll

Extra information

  • Storlek: 20cm Ø , 175 cm