Sinnesupplevelser Till Alla!


Vilka är vi?
Vårt organisationsnummer är: 559218-3379

TFH är ett familjeföretag med bas i Stourport i vackra Worcestershire i England.

Lek är en superkraft som alla har rätten till!
Detta tar vi fasta på i allt vi gör. "Overcome obstacles through play" är vår mission och därför utvecklar vi och designar produkter och miljöer så att det skall finnas något för alla!

Vi grundades 1983 med namnet Toys for the handicapped som med tiden ändrats till Therapy Freedom Happiness. Sedan dess har vi haft en fantastisk utveckling och är nu etablerade i fler länder såsom USA, Canada och nu i Sverige. Vi samarbetar också på fler marknader runt om i världen med likasinnade distributörer. 

TFH arbetar dedikerat med att övervinna hinder som begränsar kreativitet och lek. Vi tillverkar en stor del av vårt sortiment på vår fabrik i England men är också återförsäljare för produkter vi tror vår målgrupp har glädje utav. Vi försöker att möjliggöra lek och sinnesstimulans till personer där leken annars begränsas i vardagen.

Vill ni se vilka som tillverkas av TFH https://tfhsensory.se/mse-sinnesrum/tfh-brand?page=2

Då vi tillverkar stora delar av vårt sortiment kontrollerar vi leveranskedjan och kan erbjuda snabba leveranser och god produktkunskap. Alla våra produkter är testade och vi tillhandahåller testdokumentation på begäran.

Sedan 2020 finns vi i Sverige och från Sverige levererar vi till Europa. Vi har ett trivsamt show-room i Varberg dit alla är välkomna mot förbokade besök. Vi håller regelbundet utbildningar och visningar inom olika produktområden men främst klappar vårt hjärta för MSE Multisensoriska Sinnesrum som vi designar, säljer och installerar i hela Sverige men också i Europa.

Ser fram emot att få höra från er!

Eva Söderbaum
VD tfhsensory.se
0340-777160 eller 0720-712 905 eva@tfhsensory.se

https://www.instagram.com/tfhsensory/
https://www.facebook.com/tfhsensory/

facebook och instagram - följ oss där då det är där det händer:)