Kompis hund - digitalt terapidjur

Artikelnummer #: 5HCDG

Denna fantastiska terapikatt är verklighetstrogen och interagerar när du klappar och gosar med den. Ju mer du gosar med den desto mer interagerar den med dig. Verkliga djur är naturligtvis oslagbart men ibland begränsar livet oss så att vi inte kan ha dem i vår vardag.  Att få pyssla om och ta hand om någon ger för många ökad livsglädje och livskvalitet. Läs mer om Digitala terapidjur på tfhsensory.se.

Nästan som en riktig hund! Är batteridriven och med sensorer kan du styra hunden att göra saker så den känns nästan som en riktig hund. Ljudet som hunden ger ifrån sig är utvecklat tillsammans med specialister inom geriatrik för att förstärka banden mellan hunden och användaren. Du kan tom känna hundens hjärtslag. Används med god framgång hos personer med demenssjukdom. Du kan välja mellan att ha ljudet på eller ej.

"Köpte denna till min mamma som inte har någon demenssjukdom men är ensam. Hon sover med sin nyvunne vän och och den är alltid i knät när hon tittar på TV"

"Våra boende älskar både katten och hunden" Fint sällskap och underlättar i samspel och kommunikation"

2 562,50 kr

2 050,00 kr (exkl. moms)

Extra information

  • Storlek: 22 x 25 x 32cm
  • Anslutning: 4x C ingår

2 Förhandsgranskning

Chris B.Verified Buyer.
Reviewed on 11/05/21
It Was very welcome from my daughter. Chris
Nita M.Verified Buyer.
Reviewed on 14/10/18
I bought this toy for my granddaughter who has special needs its for Christmas so haven’t used it yet but it looks fab and I’m sure she’s going to love it