Kompis hund - digital terapihund - Kompis hund - digital terapihund

Artikelnummer #: 5HCDG
2 625,00 kr
2 100,00 kr exkl. moms

Description

Denna fantastiska terapikatt är verklighetstrogen och interagerar när du klappar och gosar med den. Ju mer du gosar med den desto mer interagerar den med dig. Verkliga djur är naturligtvis oslagbart men ibland begränsar livet oss så att vi inte kan ha dem i vår vardag.  Att få pyssla om och ta hand om någon ger för många ökad livsglädje och livskvalitet. Läs mer om Digitala terapidjur på tfhsensory.se.

Nästan som en riktig hund! Är batteridriven och med sensorer kan du styra hunden att göra saker så den känns nästan som en riktig hund. Ljudet som hunden ger ifrån sig är utvecklat tillsammans med specialister inom geriatrik för att förstärka banden mellan hunden och användaren. Du kan tom känna hundens hjärtslag. Används med god framgång hos personer med demenssjukdom. Du kan välja mellan att ha ljudet på eller ej.

"Köpte denna till min mamma som inte har någon demenssjukdom men är ensam. Hon sover med sin nyvunne vän och och den är alltid i knät när hon tittar på TV"

"Våra boende älskar både katten och hunden" Fint sällskap och underlättar i samspel och kommunikation"

OBS! Våra Terapidjur är robotar och det är viktigt att djuren får röra sig fritt när de försöker röra sig, annars finns det risk att motorn bränner och går sönder.

Extra information

  • Storlek: 22 x 25 x 32cm
  • Anslutning: 4x C ingår