Väggfönster Natur LED 60x180cm

Artikelnummer #: LED60X180V
13 112,50 kr
10 490,00 kr exkl. moms

Description

Med våra underbara väggtavlor släpper vi in dagsljuset i våra offentliga miljöer. Många personer sitter långa stunder i miljöer som inte ger så mycket för sinnes och minnen. Dessa tavlor har blivit så uppskattade då de är lättplacerade. Välj din utsikt ut över havet, in i skogen, över ängar eller längs med berg och dalgångar. Ni kontaktar oss så får ni en hel katalog av bildmotiv med naturmotiv från skog, fjäll till kust eller något helt annat.   

Utsikter med naturtroget dagsljus och högsta bildupplösning ger känslan av ett riktigt fönster, där färg, ljus och naturmotiv är byggda för att ge dig avkoppling och energi. Vi ser en stor vinning med dessa vackra tavlor och motiv för bla äldreboenden, psykiatrin, i korridorer, väntrum och sist men inte minst i Sinnesrummet.. 

Beställningsvara men ej oändlig leveranstid.

Montera på väggen och installationen är väldigt enkel och smidig. På bilden ser ni storleken 80x120cm.
Virtuella väggfönster som förmedlar en unik illusion av naturen. Med tillval så som fönsterspröjs skapas en unik känsla av ett riktigt fönster.
Våra högupplösta bilder är framtagna av erfarna fotografer och ger en positiv effekt av ljus och natur. Väggtavlan ger ett unikt blickfång i varje utrymme – en unik samlingspunkt i alla rum!
  • Öppnar upp väggar och utrymmen
  • Främjar avkoppling
  • Påverkar humöret positivt
  • Utrymmen får en naturlig inblick i naturen
  • Förbättrar kontakten mellan anställda och kunder
  • Bidrar positivt till läkningsprocessen
  • Enkel installation

Vi är med dig genom hela projektet. Kontakta Eva eller Christina så berättar vi mer: 0340-777160 email:support@tfhsensory.se