Hoppestol - lätt

Artikelnummer #: 8BOCHL

Hoppestol - Sinnesstimulans som är både rogivande och aktiverande på samma gång! 

Balanssinnet 
Synen, lukten, smaken, hörseln och känseln är välbekanta sinnesfunktioner för oss. De informerar oss vad som sker i vår omvärld. Vårt balanssinne eller vårt Vestibulära sinne talar om var vi befinner oss i förhållande till omgivningen och i förhållande till gravitationskraften på vår kära jord. Är vi uppåt eller neråt?

Vår hjärna har mycket att sköta med att sortera alla sinnesintryck på en dag. För många av oss är det en process som ej påverkar oss i vår vardag, det bara sker. För andra kan det vara en större utmaning och ibland blir man överstimulerad och får därmed svårt att koncentrera sig och kanske blir orolig både i kropp och själ. 
 
Studsa eller gunga är för många en effektiv strategi som kan lugna fysisk och psykisk oro. Det stärker samtidigt upp de små och stora muskelgrupperna i nacke, bål och mage. Stimulans av vårt Vestibulära/balanssinnet hjälper hjärnan att sortera alla sinnesintrycken och därmed ge ro. 

Kan själv!
Vår Hoppestol är lätt att få till gungning och det ger tydlig sinnesstimulans som är både rolig och rogivande. Kinetisk energi håller stolen i rörelse tills den gradvis bromsar, vilket kräver att barnet rör sig igen för att fortsätta studsa. Härlig effekt av Orsak-Verkan! Kan själv!

Hoppestol tillverkad av TFH
Hoppestolen finns tillgänglig i tre storlekar. 

-Hoppestol Lätt Ref: 8BOCHL
Ljusblå gungsits och ram för barn som väger 16-20 kg; åldersrekommendation upp till 6 år; höjd från sätet till toppen av ramen 53 cm; bredd 50 cm; sittdjup 16 cm.

-Hoppestol Standard Ref: 8BOCH
Mörkblå överdrag och ram för barn som väger 20-25 kg; åldersrekommendation upp till 6 år; höjd från sätet till toppen av ramen 63 cm; bredd 50 cm; sittdjup 21 cm.

Hoppestol XL Ref: 8BOCHX
Rött lock och en större ram för barn som väger mellan 25 och 30 kg; åldersrekommendation upp till 9 år; höjd från sätet till toppen av ramen 80 cm; bredd 50 cm; sittdjup 27 cm.
Alla stolar inkluderar vår Deluxe sele.
* Montering krävs.

För mindre barn upp till  20 kg. Lätt och mjuk gungning.

3 912,50 kr

3 130,00 kr (exkl. moms)

Extra information

  • Storlek: 60 x 90 x 80cm hög : sittdjup 16cm

2 Förhandsgranskning

Loretta W.Verified Buyer.
Reviewed on 12/08/15
This chair is MUCH larger than I anticipated. I bought it for a three-year old but she was too young to use it as intended. Very well constructed
Anida I.Verified Buyer.
Reviewed on 14/03/15
It is the best chair ever!! Finally found something that gets my granddaughter off the floor!! Love it!!!!