Aktivitetstavla - ljuscylindrar

Artikelnummer #: 9RDWL

22 493,75 kr

17 995,00 kr (exkl. moms)

Aktivitetstavla med ljuscylindrar är en av våra mest uppskattade produkter. Den är utvecklad av TFH med inspiration från en konstinstallation och det är precis så den upplevs där den hänger-som ett konstverk. Tilltalar alla  åldrar och därför kan du se den användas med flit både på förskolor och äldreboenden. 

De flesta hänger den på väggen i sinnesrummet, korridoren eller väntrummet. 

Man kan samla på färger, skapa olika mönster, sätta dem huller om buller,  eller spela fyra i rad-i-rad. Det är bara fantasin som sätter gränserna. 
Finmotorik och känsel övas med denna tavla. Ljusstyrkan i tavlan kan regleras utifrån var den placeras samt hur mycket kontrast användaren behöver. 

För personer som har behov av att plocka och pilla för att finna ro är denna produkt helt rätt. Kanske är det motoriskt svårt att sätta i stavarna i hålen men då är det en fin aktivitet att ta bort stavaran och ge till någon eller samla dem i en skål. När tavlan är tom på stavar - då är jag klar, skönt.  Många sitter i timmar och pillar, skapar och sorterar.  Du kan sortera dem efter färg, sätta dem huller om buller, göra mönster eller spela fem-i-rad. Det är bara fantasin som sätter gränserna.
Innehåller 144st cylindrar i olika färger.
Cylindrarna är gjorda utav plast och tåls att tappa i golvet. 
Finns att köpa till extra cylindrar. Ett paket innehåller 144st stavar i 8 olika färger.

Extra information

  • Storlek: 72 x 58 x 8cm

1 Förhandsgranska

Christy W.Verified Buyer.
Reviewed on 06/08/19
Great. Just like a jumbo light brite. Wish it was larger.