Säker Handel

Säker e-handel hos oss på TFH

Vi garanterar dig säker och trygg e-handel. Vi har alla medel för att skydda dina personliga och ekonomiska uppgifter.

Secure Socket Layering (SSL) SSL-tekniken krypterar din personliga information, inklusive kredit- eller betalkortsnummer, namn och adress innan du skickar.
För att se till att du går in på vår säkra server innan du skickar din personliga information om betalningen, titta på webbadressen eller platsraden i din webbläsare. Om du har öppnat en säker server bör de första tecknen i adressen i den raden ändras från"HTTP" till "HTTPS", adressfältet ska också visas i grönt. Om du av någon anledning inte kan få tillgång till den säkra servern, eller om du inte är riktigt bekväm att handla online på någon av våra webbplatser, är du välkommen att göra din beställning via telefon eller mail. Våra SSL-certifikat tillhandahålls av Letsencrypt.org. PCI-överensstämmelse. Alla dina kortbetalningar går via vår kortprocessor Stripe, som är PCI-nivå 1-tjänsteleverantör. Dina kortuppgifter skickas direkt till Stripe som lagrar dem på ett säkert sätt, vi behåller inte och kan inte heller se din din kortinformation. Om du vill veta mer om stripe och deras PCI-överensstämmelse, besök https://support.stripe.com/questions/is-stripe-pci-compliant.

Förhindra bedrägeri

Vi vidtar åtgärder för att upptäcka och förebygga bedrägerier. Som en del av dessa åtgärder kan vi kontakta dig för att verifiera orderinformation och identitet.

Hur kommer du i kontakt med oss?
 
Email:

info@tfhsensory.se

Telefon:
0340-77 71 60