Fiberoptik 2 m inkl ljuskälla - 100 trådar

Artikelnummer #: 91MSG
8 500,00 kr
6 800,00 kr exkl. moms

Description

I alla regnbågens färger växlar tusentals av små dioder i de fiberoptiska trådarna. Effekterna som fiberoptiken avger är förtrollande och oändligt vacker. De långsamma färgväxlingar lockar användaren till att följa med blicken, hålla i och utforska. Ljuskällan som medföljer och den som sprider ljuset i trådarna har en LED belysning. Den blir inte varm och kan enkelt monteras med diskret placering.

Fiberoptik är inte bara fantastisk att titta på, den är också stimulerande för vår känselsinne då man kan plocka och pilla med de vackra trådarna. Fiberoptiken gör sig lika bra i ett vitt, svart eller ett temarum såsom havet eller skogen. Vi rekommenderar att arrangera den i något av våra fästen eller låta den ligga på tex vattensängen så användaren kan breda trådarna över sig. När trådarna hänger från taket eller väggen får man känslan av ett vattenfall. Använd fiberoptiken som en syn och taktil sinnesupplevelse, färgmatchning, lek, "storytell", öka vakenhet eller bara som en lugnande effekt utan association. 

Vi ger gärna tips på användning, montering och placering. 


Notera vid användning: Produkten skall ej användas utan uppsikt så små plastbitar ej bits av eller trådarna hamnar runt hals.

Extra information

  • Storlek: 100st x 2m trådar